[ Odpowiedzi ] [ Odpowiedz ] [ Forum KOLEJ.pl ] |
Informacja została nadana z pc11.szel-sat.com.pl (153.19.194.11) przez: marjar Data: 22. Marzec 2003 o godz. 21:56:21 W odpowiedzi na: Hobby:Tablice oznaczeń pociągów napisanego przez "michal" 22. Marzec 2003 o godz. 21:56:21: |
: Czy ktos ma podobne hobby? Mam ich ponad 20. W tym takie unikaty jak np EC Koeln-Amsterdam. Czy ktos sie tym wymienia? Z powodu mojego hobby, zostalem zatrzymany juz kiedys przez SOK w Berolinie na stacji w Kutnie i mialem wezwania do sądu w tym mieście... : Czy ktoś miał podobne doświadczenia? Hobby niezłe ale podpieprzanie tych tablic z wagonów godne potępienia w końcu to kradzież lepiej rozejrzyj sie po torach często takie tablice walają sie po torowisku. ja jeżdząc codziennie do pracy pociągiem bardzo często je widuję, choćby dziś nowiutka tablica z IC Lajkonik Gdynia - Kraków. za zbieranie tego z torów nikt cię nie złapie. Zagadaj o to na jakiejś wagonowni osobowej to coś dla ciebie znajdą |
Odpowiedzi: Odpowiedz:
|
[ Odpowiedzi ] [ Odpowiedz ] [ Forum KOLEJ.pl ] |
| DZISIAJ
| JUTRO
| WCZORAJ
| FORUM
| FAQ | | TABOR | INFRASTRUKTURA | MODELARSTWO | SOFTWARE | LINKI | O SERWERZE | | |||
|