![]()  | 
    ![]()  | |
| 
 | 
| Informacja została nadana z server.opp4.zabrze.pl (195.117.166.146) przez: Pachol Data: 04. Maj 2002 o godz. 11:58:52  | 
 Przedstawię wam zdarzenie które mnie bardzo śmieszy, aż do dziś. Otórz parę dni temu wybrałem się na mijanke do Makoszów ( Zabrze),( znajdują sie tam 10 torów jest to stacja towarowa) głównie można tu spotkać ET22, ET42, ET41, SM48\TEM2,( nawet tego dnia zobaczyłem 3E-001) gdy dotarłem na miejsce na torach postojowych stały wagony po brzegi wypełnione węglem, a na nich goście (napewno nie z pkp)którzy w biały dzień o godzinie 16.00 zrzucali węgiel poza wagon zza krzaków przyglądłem sie ich robocie akcja ich trwała od 16 do 19 trzy godzini i nic, żadnej reakcji pkp, i co z tego że z Bódki KMO1 widać doskonale ludzi i te wagony i dróżnik napewno to widział i nic. Czy ludzie z pkp maszyniści i dróżnicy nie rozumieją, że ci ludzie okradają ich gdyż to trafia w ich pensje i mniejsca pracy. Naprawde nie rozumie tych ludzi z pkp. 
  | 
| 
Odpowiedzi: 

| 
| [ Odpowiedzi ] [ Odpowiedz ] [ Forum KOLEJ.pl ] | 
| 
 | DZISIAJ
 | JUTRO
 | WCZORAJ
 | FORUM
 | FAQ |  | TABOR | INFRASTRUKTURA | MODELARSTWO | SOFTWARE | LINKI | O SERWERZE |  | |||
  | |||