![]()  | 
    ![]()  | |
| 
 | 
| Informacja została nadana z sdcax64-149.dialup.optusnet.com.au (198.142.62.149) przez: Jerzy  KOMOSA Data: 27. Lipiec 2002 o godz. 14:16:44 W odpowiedzi na: Świat kolei? napisanego przez "Adrian" 27. Lipiec 2002 o godz. 14:16:44:  | 
 : Jestem od wielu lat wiernym czytelnikiem "Świata kolei" , : ale coś takiego jak od dłuższego czasu się dzieje to już przekracza wszystkie normy. : Dzisiaj [tj.25.07.2002] otrzymałem "Świata kolei" na miesiąc maj [tj.nr 5/2002]. : Czy mógłby mi ktoś odpowiedzieć dlaczego to się tak dzieje lub kiedy to się skończy? : Płacąc 19zł miesięcznie za czasopismo , oczekuje się wiadomości aktualnych , : a nie przedawnionycho dwa miesiące! : Mam nadzieję że to się zmieni. : Pozdrawiam wszystkicz miłośników kolei. Odpowiedz jest prosta , wydawca  nic  sobie  nie  robi  z  czytelnikow  ktorzy  pismo  to  wspomagaja. Materialy  sa  przygotowywane  duzo , duzo  wczesniej  i  ze  strony  redakcji  wszystko  jest  tak  jak  powinno  byc . Problemy  zaczynaja  sie  w Lodzi  gdzie  to pismo  jest  skladane  i  drukowane. Proponuje  wyslac  list  z  reklamacja  do  Emi-Press  z  prosba  o  wytlumaczenie  dlaczego  tak  sie  dzieje. Wszyscy  czytelnicy  napewno  nie  sa  zadowoleni  z  takiego obrotu  rzeczy  i  poprawa  musi  nastapic  jezeli  pismo  to  chce  nadal  pozostac  jednym  z  najlepszych  pism  o  tematyce  kolejowej  w  Polsce. 
  | 
| 
Odpowiedzi: 

| 
| [ Odpowiedzi ] [ Odpowiedz ] [ Forum KOLEJ.pl ] | 
| 
 | DZISIAJ
 | JUTRO
 | WCZORAJ
 | FORUM
 | FAQ |  | TABOR | INFRASTRUKTURA | MODELARSTWO | SOFTWARE | LINKI | O SERWERZE |  | |||
  | |||